Sužadėtuvių žiedai Lietuvoje: koks dizainas dabar madingas?

pagal | 2023-01-24

Sužadėtuvių žiedai yra amžinai madingi, tačiau tendencijos keičiasi. Kai žengiame į 2023 m. kelią, matome, kokie sužadėtuvių žiedai jau populiarūs. Nesvarbu, ar perkate kartu, ar planuojate netikėtą pasiūlymą, norite žiedo, kurį abu mylėsite amžinai.

Po kelerių pastarųjų metų perversmo darosi aišku, kad pirkėjai žieduose pagaliau jaučiasi stabilesni ir tikri dėl ateities – ir jie nebesilaiko kibirkšties. 2023-ieji tampa blingo metais. Pasiruoškite dideliems deimantams ir daugybei jų! Juvelyriniai dirbiniai iš aukso visada susilaukia daug dėmesio.

Senoviniai sužadėtuvių žiedai

Visi matėme, kaip madinga mada yra taupios ir dėvėtų prekių parduotuvės, o sužadėtuvių žiedai – ne išimtis. Senoviniai žiedai suteikia unikalų senovinį pojūtį. Jūs gaunate šių dienų stilių, įkvėptą geriausių praeities stilių.

Katedros aplinka yra šios populiarios tendencijos dalis dėl savo stiliaus, kuris imituoja senų bažnyčių katedrų arkas. Nesvarbu, ar renkatės klasikinį deimantą, ar spalvingą brangakmenį, šis akį traukiantis dizainas puikiai išryškins jūsų pasirinkimą. Sužadėtuvių žiedai taip pat yra šios tendencijos dalis. Dėl savo nesenstančio stiliaus ir vintažinio patrauklumo, pagalvėlių kirpimo deimantiniai žiedai yra klasikinis pasirinkimas, kuris visada bus mados viršūnėje.

Ovalūs deimantai

Ovalūs žiedai su deimantais visada buvo populiarūs ir 2023 m. vis dar atsiduria dėmesio centre. Tai, kaip ovalas pailgėja ir išlygina beveik bet kurį pirštą, daro šį akmenį modernia klasika. Minkšti kraštai leidžia deimantui atrodyti stulbinančiai vienam arba blizgėti ypač ryškiai, kai jį paryškina pave arba aureolė. Ovalūs deimantiniai sužadėtuvių žiedai, šimtmečius matomi ant karališkųjų rankų ir nuolat nešiojami daugybės įžymybių, yra tendencija, kuri visada bus madinga.

Puošnūs žiedai su juodais deimantais

Juodasis deimantas, atitinkantis jūsų juodą širdį? Išbandykite puošnų juodą deimantą, kad atitiktumėte savo neįtikėtiną stilių ir neatsilieptumėte nuo 2023 m. populiariausių tendencijų. Niekas neprieštarauja tradiciniams bespalviams deimantams, išlikdamas elegantiškas, kaip puošnus juodo deimantinio sužadėtuvių žiedas.

Laboratorijoje sukurti deimantiniai sužadėtuvių žiedai

Mes tai sakėme anksčiau ir kartosime dar kartą: laboratorijoje sukurti deimantai yra ateities akmenys. Nors laboratoriniai deimantai buvo populiarūs iki 2023 m., dėl COVID pandemijos ir tiekimo grandinės sutrikimų jie tapo dar patrauklesniu žiedų pirkėjų pasirinkimu. Dėl viliojančių kainų ir puikios kokybės jie užėmė pirmąją vietą deimantų entuziastų pageidavimų sąrašuose, ypač tų, kurie turi sąmoningą biudžetą; Už tą pačią kainą kaip ir žemėje sukurtas deimantas, vartotojai gali įsigyti laboratorijoje išaugintą deimantą, kuris yra 30 % didesnis!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *