Kodėl vyras greitai baigia: fizinės ir psichologinės problemos

pagal | 2022-12-22

Per greita ejakuliacija sekso metu gali būti labai didelė problema. Juk ji ne tik blogina patį seksą, tačiau dažnai ir gyvenimo kokybę apskritai. Tiesa, kovoti su šia problema tikrai galima ir dažniausiai sėkmingai, tik reikia tai daryti kartu, o ne vienam vyrui atskirai. Pora, kaip komanda, visada pasiekia geresnius rezultatus.

Kodėl vyras greitai baigia? Tai dažniausiai iššaukia fiziologinės arba psichologinės problemos. Aptarsime jas straipsnyje. Tik radus Jums tinkamą priežastį – galima imtis konkrečių priemonių kovoje su priešlaikine ejakuliacija.

Fiziologinės greitos ejakuliacijos priežastys

1.     Pirmiausia gana dažnai sutinkama problema yra ta, kad vyrų varpos galvutė yra labai jautri. Dėl to jie dažniausiai greitai baigia. Ejakuliacija gali trukti vos porą minučių. Dažniausiai jiems to pakanka. Problema, kad moterims tai labai per trumpas laiko tarpas, kad pavyktų pasiekti orgazmą.

2.     Taip pat labai greitą sėklos išsiveržimą gali iššaukti ir ilgalaikis susilaikymas. Tiek per dažnas seksas, tiek per retas nėra naudingas nei moterims, nei vyrams. Jeigu vyras labai ilgą laiko tarpą buvo be lytinių santykių, gali būti, kad pirmojo karto metu labai greitai baigs, kadangi išsikraus.

3.     Taip pat kai kurie vyrai greitai baigia, kadangi jie labai greitai susijaudina. Pagalba tokiu atveju greitas antras kartas, kuris dažniausiai ne tik trunka ilgiau, tačiau ir yra skirtas moteriai.

4.     Taip pat kai kurie vyrai labai greitai baigia ir tokiu atveju, kai per dažnai masturbuojasi. Šiuo metu yra labai daug kalbama apie tai, kad per dažna masturbacija taip pat turi neigiamą poveikį vyro lytiniam gyvenimui.

5.     Taip pat greitas baigimas gali atsirasti dėl to, kad vyras vartoja tam tikrus vaistus. Dažniausiai juos nutraukus lytinio gyvenimo kokybė tampa įprasta.

6.     Taip pat greitą baigimą gali iššaukti ir urogenitalinių  organų ligos. Tai yra cistitas, prostatitas ir kitos ligos.

7.     Natūralu, kad prie prastos sekso kokybės taip pat ženkliai prisideda ir prasta vyro fizinė būklė. Ypač tokiu atveju, kai jo KMI yra per didelis. Susitvarkius svorį dažniausiai ne tik pavyksta būti ištvermingesniu sekso metu, tačiau taip pat ir apskritai džiaugtis kur kas geresne sekso kokybe.

8.     Prie per greito baigimo dažniausiai prisideda ir alkoholio bei narkotinių medžiagų vartojimas.

9.     Taip pat įtaką gali daryti ir judėjimo ligos.

Psichologinės greitos ejakuliacijos priežastys

Dažniausiai yra išskiriamos šios psichologinės priežastys, kurios gali sukelti per greitą ejakuliaciją.

1.     Pirmiausia įtaką daro patirties stoka. Labai dažnai vyrai pirmojo karto metu baigia itin greitai.

2.     Taip pat prie greito baigimo taip pat prisideda ir depresija.

3.     Sekso kokybę blogina ir baimė. Ji gali būti susijusi ne tik su seksu, tačiau daryti būtent jam neigiamą įtaką.

4.     Taip pat prie blogos sekso kokybės gali prisidėti ir tikrai prisideda ne kokie santykiai su partnere.

5.     Kai kurie vyrai baigia labai greitai, kai bijo… kad baigs labai greitai. Dažniausiai užtenka tik vieno karto, kuris nelabai pavykęs, kad vėliau vyrai bijotų užsiimti seksu arba jis visada baigiasi labai greitai.

Kovoti su per greitu baigimu, žinoma, reikia naikinant tas priežastys, kurios jį iššaukia. Tai yra ir geresnės fizinės sveikatos  palaikymas, ir, žinoma, specialūs lubrikantai, kurie ilgina seksą, gerina jo kokybę, galiausiai, pokalbis su partnere, kuri gali padėti geriau pažinti vienas kitą ir rasti ne tik metodus, tačiau ir priemones žaidimams lovoje.

Platus asortimentas prekių,  skirtų kovai su priešlaikine ejakuliacija Prezervatyvai.net internetinėje parduotuvėje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *