Įdomūs dalykai internete, apie kuriuos nežinojote

pagal | 2022-07-07

Šaltinis: https://pixabay.com/photos/suit-business-man-business-man-673697/

Šiandien surinkau neįtikėtiną vertingų išteklių sąrašą, kurį galite patikrinti. Šios svetainės padės jums protingai praleisti laiką, kai nuobodžiaujate. Nors kiekviena svetainė patiks ne visiems, tikiu, kad rasite bent kelias, kurios padės jums mokytis, augti ir iš tikrųjų pagerins jūsų gyvenimą. Štai kelios svetainės kurias vertėtų aplankyti.

TEDx paskaitos:

Ted“ siūlo nemokamus beveik visų profesijų protingų žmonių pristatymus. Kodėl nepraleidus 30 minučių ir nesužinojus ko nors naujo? Jų paskaitos provokuoja mąstyti, įkvepia ir kartais pribloškia. kolegijose ir universitetuose dažnai pamatysite lektorius naudojant medžiagą iš „Ted“.

„Windows93“

Jei pasiilgote praeities interneto, šioje svetainėje galite pasivaikščioti po prisiminimų juostą su visomis mėgstamiausiomis „Windows 93“ svetainėmis ir programėlėmis.

Duolingo

Nori išmokti naują kalbą? „Duolingo“ leidžia Jums nemokamai išmokti daug įvairių kalbų nemokamai.

 „Goodreads“

Puiki svetainė mėgstantiems skaityti. „Goodreads“ leidžia bendrauti su kitais knygų mylėtojais ir sužinoti, kokią knygą turėtumėte skaityti toliau. Taip pat galite skaityti atsiliepimus, pridėti draugų, aptarti mėgstamas knygas ir iš esmės atrasti puikios literatūros. Manau, kad jie išsprendžia puikią problemą. Realybė tokia, kad iki mirties negalėsite perskaityti visų pasaulio knygų, tad kam stengtis? Vietoj to turėtumėte sutelkti dėmesį į knygų, kurios vertos jūsų laiko, skaitymą.

„Asoftmurmur“

Tiems, kuriems dirbant ar mokantis reikia šiek tiek aplinkos triukšmo, šioje svetainėje galite pritaikyti savo nuosavą, naudodami raminančius lietaus, vėjo, ugnies, bangų ar žiogelių garsus.

„Gnoosic“

„Gnoosic“ – tai vieta, į kurią einate ieškoti naujos muzikos rekomendacijų. Ji paprašo trijų jūsų mėgstamų grupių ir, atsižvelgdama į jūsų pomėgius, pasiūlo jums atlikėją. Tada galite pasirinkti, ar jums patinka, ar nepatinka, ar pažymėti, kad jis jums nežinomas, ir taip dar labiau patikslinti rezultatus. Tai patiks muzikos entuziastams, ieškantiems muzikinių nuotykių.

„notalwaysright“

Turėjote blogą dieną darbe? Ar vienas erzinantis, įkyrus klientas ar pirkėjas, kuris tiesiog nesileido į kalbas, bandė jus įskaudinti ir jam tai pavyko? Tuomet ši svetainė kaip tik jums! Tai istorijų apie klientus, kurie tiesiog nežino, kada užsičiaupti, rinkinys. Nuo neįtikėtinai juokingų iki tiesiog siaubingų – čia rasite visko po truputį.

„The Odd 1s Out“

Tai puiki komiksų svetainė, kuri tikrai ilgam prikaustys jūsų dėmesį. Komiksai juokingi ir satyriniai. Juose aptariamos jūsų kasdienio gyvenimo temos. Šioje svetainėje yra didžiulė nuostabaus, kieto ir smagaus turinio biblioteka, kurią daugiausia sudaro grafika. O turinys yra toks, prie kurio visada grįžtate skaityti dar ir dar kartą, nenuobodžiaudami. Svetainėje taip pat yra „YouTube” kanalas, jei mieliau rinktumėtės šį kelią.

„Bored Panda“

Ar šios svetainės pavadinimas galėtų būti tinkamesnis? „Bored Panda” – tai vieta, kurioje norite būti, kai norite atrasti įdomaus ir vizualiai patrauklaus turinio. Tai tinklaraštis, kuriame reguliariai skelbiamos naujienos apie šauniausius kelionių, fotografijos, iliustracijų, gyvūnų, „pasidaryk pats”, technologijų, dizaino ir visų kitų puikių kategorijų radinius. Taip pat galite susikurti paskyrą ir balsuoti už įrašus aukštyn arba žemyn.

„Optibet“

Tai puiki svetainė kurioje galite atrasti daugybe įvairių pramoginių žaidimų. Šioje svetainėje yra ne tik klasikiniai kazino žaidimai, bet ir pokeris ir daug kitų puikių žaidimų. Geriausia dalis, kad viskas internete, tad nereikės nieko siųstis Jums į kompiuterį.

„Reddit“

Tai didžiulė socialinė naujienų ir pramogų svetainė, kurioje žmonės pateikia turinį, balsuoja už jį ir kalba apie jį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *