Huawei P30 Lite atsiliepimai

pagal | 2020-03-01

Huawei P30 Lite – vienas iš tų išmaniųjų telefonų, kuris turi itin patrauklų kainos ir kokybės santykį. 2020 metų pradžioje šio aparato kaina yra sumažėjusi iki 220 eurų. Atsiliepimai apie Huawei P30 Lite yra pakankamai geri, todėl tie kas ieško ekonomiško įrenginio su pakankamai gerais parametrais, tai šis variantas yra vienas iš optimaliausių.

Apie Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite neabejotinai turi pačią geriausią fotografavimo kamerą lyginant su kitų gamintojų produktais. Jei pagal techninius parametrus vidutinės klasės Samsung Galaxy A50 yra kiek geresnis, tačiau kas liečia kameros kokybę, tai net ir jis negali lygintis su Huawei P30 Lite. Net fotografuojant prieblandoje nuotraukos gaunasi pakankamai aukštos kokybės.

Taigi, pagal parametrus Huawei P30 Lite yra tarp TOP 3 telefonų lyginant kainos ir kokybės santykį, tačiau pagal fotografavimo galimybes jis yra pačiame sąrašo viršuje. Čia aišku kalbant apie vidutinės klasės išmaniuosius telefonus, kurių kaina neviršija 300 eurų ribos. Tad tiems, kam kokybiška foto kamera yra prioritetas renkantis telefoną, tai Huawei P30 Lite yra vienas geriausių pasirinkimų rinkoje (turint omeny kainą).

Būtume dėkingi, jeigu tie kas yra įsigiję šį modelį galėtų palikti atsiliepimą šio pranešimo komentarų skiltyje. Padėtumėte neapsisprendusiesiems.

Huawei P30 Lite video apžvalga

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *