Melaleuca atsiliepimai

pagal | 2020-03-01

Melaleuca – 1985 metais įkurta JAV kompanija, kuri gamina ekologiškus ir žmogaus organizmui saugius produktus. Bent jau taip skelbia pati organizacija. Būtų labai įdomu išgirsti Melaleuca produktus išbandžiusių žmonių nuomonių ir atsiliepimų. Tą galite padaryti palikę savo komentarą šio pranešimo apačioje.

Apie Melaleuca kompaniją

Melaleuca kompanija savo sukurtus produktus parduoda per internetinę parduotuvę, o prekybos plėtrą daro žmonių pagalba. Melaleuca partneriai darbuojasi tinklinio marketingo principu, nors pati kompanija savęs oficialiai nepriskiria šio verslo sričiai, nes visi pardavimai atliekami tik per įmonės internetinę parduotuvę. Visgi, naujų klientų ir partnerių pritraukimas vyksta per rekomendacijas ir registracijos po ankstesnio partnerio vardu, tad iš esmės tai yra tinklinio marketingo principas.

Žinoma, tinklinis marketingas yra toks pats efektyvus verslo modelis kaip ir visi kiti. Tik tiek, kad prieš kelis dešimtmečius tokio verslo reputaciją sugadino kelios apgavikų kompanijos, kurios priskyrė save irgi šiai verslo sričiai. Nemažai žmonių buvo apgauti, prarado pinigus, todėl labai atsargiai pradėjo žiūrėti ir visus kitus tokio verslo atstovus.

Melaleuca įkūrėjas ir savininkas – Frank L VanderSloot

Melaleuca įkūrėjas ir savininkas Frank L VanderSloot teigia, kad jo tikslas žmonėms pristatyti sveikus, ekologiškus produktus bei sudaryti galimybes žmonėms sąžiningai ir pakankamai užsidirbti. Kol kas neturiu pagrindo abejoti šiais jo tikslais. Panašu, kad tokia verslo politika neša itin didelę sėkmę šiam verslininkui. Paskaičiau jo žinutes Twitteryje ir išvydau išties įspūdingus skaičius. 2017 metų pabaigoje Melaleuca įmonės apyvarta perkops 2 milijardų dolerių sumą. Tai viena iš didžiausių tokio pobūdžio kompanijų visame pasaulyje. Žinant, kad tai yra privati, vienam žmogui priklausanti kompanija, tai pasiekimai išties įspūdingi. Nebe reikalo Frank L VanderSloot yra gavęs nemažai solidžių apdovanojimų verslo srityje.

Taigi, kaip ir minėjome, mane labai domina atsiliepimai apie Melaleuca, jos produktus ir verslo planą. Jei tai išties viskas taip šaunu, kaip deklaruojama, tai kodėl gi neprisijungus prie sparčiai augančios kompanijos, kuri kuria sveikus ekologiškus produktus ir suteikia galimybę gerai uždirbti tiems, kurie aktyviai Melaleuca rekomenduoja ir kitiems, bei tokiu būdu buriu nuolatinių klientų ir partnerių ratą. O kaip žinia, vis daugiau žmonių apsipirkinėja internetu ir ieško sveikesnių produktų, tad viskas atrodo labai perspektyviai. O kaip yra iš tikrųjų?

1 komentaras

  1. Lukas

    sekasi visai normaliai , dirbu jau antri metai apie 2h valandas i diena skiriu, zinoma buna ir isieginiu, siuo metu gaunasi apie 900eur i menesi

    Atsakyti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *