Koks vyriškos rankinės modelis jums tinkamiausias?

pagal | 2021-11-21

Jeigu moteris, einanti gatve be rankinės, yra tiesiog neįsivaizduojamas reiškinys, tai šiandien jau ir dažnas vyras neįsivaizduoja savęs be šio savo garderobo akcento. Juolab, kad rankinė atlieka dvejopą funkciją – ne tik puošia, bet ir yra patogus būdas su savimi turėti visus reikalingus daiktus. Taigi, vyriškos rankinės šiandien užima labai svarbią vietą bet kurio vyro gyvenime ir ją renkantis reiktų skirti šiek tiek dėmesio.

Pirmiausia, renkantis rankinę reikėtų atkreipti dėmesį ne tik į estetinius niuansus, bet ir į funkcionalumą. Tai nulems kokios spalvos, formos ir dydžio rankinę pasirinksite. Plačiau apie tai, kokie rankinės modeliai patys populiariausi:

  • Rankinės per petį. Tai bene pats populiariausias vyriškų rankinių tipas. Jas nešioja ir studentai, ir ofiso darbuotojai, ir sportininkai,  ir keliautojai. Rodos ofiso darbuotojo įvaizdis nuo, sakykim, sportininko radikaliai skiriasi. Vadinasi vienodos rankinės jiems visai netinka. Visiškai vienodos galbūt tikrai netinka. Tačiau pasirinkus tam tikrą medžiagą, formą ir rankenos ilgį gausime visai skirtingai atrodančias rankines per petį. Taigi, rankinės per petį gali būti labai universalios.
  • Klasikinis portfelis. Štai tokios rankinės tinkamumas yra jau stipriau ribotas. Tokį portfelį, be abejonės, rinksis ofiso darbuotojai, svarbias pareigas užimantys vyrai ar tiesiog klasikinį stilių dėvintys stipriosios lyties atstovai. Perkant portfelį patartina rinktis ne dirbtinę, bet natūralią odą, kuri ne tik bus patvaresnė ir ilgaamžiškesnė, bet ir atrodys kur kas stilingiau ir solidžiau.
  • Sportinis krepšys. Paprastai tokio stiliaus rankines vyrai nešiodavo tik vykdami į sporto klubą. Tačiau šiandien dizaineriai taip ištobulino šių krepšių išvaizdą, kad šiandien sportinius krepšius mielai vyrai nešiojasi ir eidami į darbą ar susitikimą su draugais. Tokios rankinės puikiai tinka prie marškinių, rudeninių megztinių ar odinio švarko.
  • Solidus dokumentų aplankas. Jei kasdien jums tereikia ID kortelės, pinigų ir mobiliojo telefono ir visai nenorite rankinės per petį, rinkitės paprastą odinį dokumentų aplanką. Jis ne tik puikiai atrodys, bet ir bus labai funkcionalus jūsų aksesuaras. Be to, jis puikiai derės ir prie švarko, ir prie marškinių, ir prie megztinio.

Taigi, kaip matote, pasirinkti tikrai yra iš ko. Tereikia įvertinti savo gyvenimo būdą, pomėgius ir įpročius. Tuomet pasirinkta rankinė taps ištikimu jūsų kasdienybės palydovu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *