Patarimai renkant sužadėtuvių žiedą

pagal | 2021-04-01

Sužadėtuvės yra viena gražiausių akimirkų bet kurios poros gyvenime. Sužadėtuvių žiedo pasirinkimas ir pirkimas gali būti tikras iššūkis vyrui. Kaip išrinkti papuošalą, kuris tikrai patiks ir tiks mylimam žmogui? Kaip suorganizuoti pirkimą, kad būsima nuotaka nieko neįtartų. Štai, keli praktiniai patarimai, kurie padės lengvai išsirinkti ir įsigyti sužadėtuvių žiedą.

  1. Skiriamo biudžeto nusistatymas

Žiedas yra meilės simbolis, todėl svarbiausia yra jausmas, o nes suma išleista papuošalams. Renkantis žiedą svarbu yra nusistatyti realią, galimybes atitinkančią sumą.

  • Žiedo akmens pasirinkimas

Kelis dešimtmečius labiausiai pageidaujamas buvo baltuoju deimantu inkrustuotas žiedas. Yra priežastis, kodėl moterys mėgsta deimantus. Ir tai ne tik mados, kurią formuoja masinė žiniasklaida, rezultatas. Deimantas yra sunkiausias natūraliai randamas mineralas žemėje. Be to, kad užtikrina papuošalų patvarumą, jis turi labai patrauklų estetinį vaizdą. Deimantai yra atsparūs įbrėžimams ir nešvarumams. Taip pat galima apsvarstyti spalvotų brangakmenių, tokių kaip safyras, rubinas ar smaragdas pasirinkimą, jie yra beveik tokie pat kieti ir patvarūs kaip deimantas.

  • Žiedo metalo pasirinkimas

Maždaug prieš keliolika metų dominavo klasikinis geltonasis auksas, renkantis sužadėtuvių ar vestuvių žiedą. Tačiau šiandien vis daugiau moterų renkasi baltąjį auksą. Geriausias būdas išrinkti tinkamo metalo žiedą mylimai moteriai – pasižiūrėti į jos papuošalų dėžutę. Ten aiškiai matysis, kokius papuošalus moteris mėgsta, ir kokiems metalams teikia pirmenybę.

Šiandieniniame pasaulyje populiariausias būdas, norint nusipirkti bet kokią prekę – pirkimas internetu. Renkant sužadėtuvių žiedą internetu, galima skirti tiek laiko paieškoms, kiek norima, apžiūrėti visą prekių asortimentą ir išsirinkti labiausiai patinkantį žiedo stilių. Taip pat apsipirkinėjant internetu moteris nė neįtars, apie jos laukiančią staigmeną. Dabar vyraujančios pagrindinės sužadėtuvių žiedų mados ir kainos: https://auksinesvajone.lt/ziedai/suzadetuviu-ziedai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *