Profesionalūs plaukų dažai tik grožio salonams?

pagal | 2023-09-16
person holding silver wire whisk mixing hair color
plauku dažai
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Plaukų dažymas aktualus daugeliui žmonių. Plaukus dažo ne tik moterys, bet ir vyrai įvairiame amžiuje. Vieni tai daro dėl estetikos, kiti norėdami paslėpti žilus plaukus. Tiek vienu, tiek kitu atveju svarbu pasirinkti tinkamas priemones, kad rezultatas džiugintų. O geriausiai tam tinka profesionalūs plaukų dažai, kuriuos šiandien galima naudoti ir namuose.

Kodėl profesionalūs dažai yra geresni?

Daugelis pastebi skirtumą, kaip plaukai atrodo kai yra dažomi namuose ir kokie jie būna kai ši procedūra atliekama grožio salone. Dažniausiai skirtumas yra todėl, kad daugybė žmonių namuose plaukus dažo su paprastais universaliais plaukų dažais, kuriuos galima įsigyti prekybos tinklo parduotuvėje. Tuo tarpu salone dirbantys meistrai naudoja profesionalias priemones, kurios ir suteikia daug geresnį efektą? Kodėl?

Pirmiausia todėl, kad profesionaliam naudojimui skirti plaukų dažai yra daug įvairesni. Dažniausiai paprastoje parduotuvėje rasite kelias skirtingas spalvas, iš kurių ir tenka rinktis. Dažniausiai tai universalios spalvos ir jų pasirinkimas nėra platus. Tuo tarpu grožio salonuose dirbantys meistrai dirba linijomis, kurios siūlo daug platesnį spalvų pasirinkimą. Be to, kiekvienam klientui galima pritaikyti labiausiai jam tinkančią spalvą sumaišant kelis spalvų atspalvius.

Be to, labai svarbu žinoti, kad profesionalūs plaukų dažai gali būti skirstomi pagal tai, kokiems plaukams jei geriausiai tinka. Pavyzdžiui, vienokie dažai naudojami ploniems, kiti storiems plaukams. Taip pat gamintojai siūlo atskiras linijas garbanotiems plaukams. Todėl grožio salone galima pasiekti daug geresnį rezultatą, nei renkantis plaukų dažus iš paprastos parduotuvės. 

Kur įsigyti profesionalių dažų?

Norite namuose pasiekti tokių rezultatų, kurie džiugina išėjus iš grožio salono? Šiandien tai jau yra įmanoma, nes daugybė profesionalios kosmetikos priemonės plaukams šiandien yra parduodamos specializuotose parduotuvėse, tačiau ne tik grožio salonams ir grožio meistrams. Kiekvienas, norintis, gali įsigyti profesionalių produktų.

Visgi, renkantis tokius dažus ir norint dažyti plaukus namuose patiems, reikėtų labai gerai žinoti, ko ieškote. Dažniausiai meistras grožio salone jau turi patirties su įvairiais produktais, todėl nesunkiai gali atrinkti geriausiai Jums tinkantį. Patiems apsispręsti ir nesuklysti gali būti sudėtinga.

Todėl pirmiausia reikėtų ieškoti dažų specializuotose parduotuvėse, skirti laiko prekių aprašymams, kad pasirinkti profesionalūs plaukų dažai tikrai tiktų Jūsų plaukams. Ir nepamirškite vadovautis pridėta naudojimo instrukcija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *