Kokie plaukų aksesuarai šiuo metu madingi?

pagal | 2023-06-21
woman wearing pink and white floral top with red and white floral hair dress
woman wearing pink and white floral top with red and white floral hair dress
Photo by SKG Photography on Pexels.com

Moterys ir merginos visada nori būti madingos. Jos nuolat stebi bei seka, kokios yra šiuo metu tendencijos, nes dailiosios lyties atstovėms rūpi, kaip jos atrodo, kaip jaučiasi su vienokiu ar kitokiu drabužiu arba aksesuaru. Taip pat įtakos turi ir tai, ką reklamuoja nuomonės formuotojai, kas yra matoma televizijoje, žurnaluose bei socialiniuose tinkluose.

Dabar, vasaros metu, ypač tampa aktualūs plaukų aksesuarai. Šiltuoju metu dažniausiai norisi pasileisti plaukus tikrąją bei perkeltine žodžio reikšme. Bet taip pat ne ką mažiau svarbu yra ir tai, kaip vienoks ar kitoks papuošalas tinka bei mums patinka. Juk jis turi derėti ne tik prie veido, bet ir aprangos eilutės ir mūsų kuriamo stiliaus. Tikrai nekaip atrodysite segėdama perlo auskarus ar vėrinį ir pasirinkusi kaubojišką įvaizdį arba romantiškam stiliui sustiprinti pasirinkusi masyviomis geležinėmis detalėmis dabinti papuošalus. Žinoma, būna išimčių ir jeigu tik mokate bei sugebate tokius kontrastingus derinius sulipdyti, tuomet – prašom, rinkitės, kas tik patinka.

Tad užsiminus apie tai, kad vasaros metu norisi labiau rinktis plaukų aksesuarus, tai vis dar pastebima, kad madingos išlieka ne tik itin patogios bei stilingai atrodančios šilkinės plaukų gumytės, bet ir iš tokios pat ar panašios medžiagos siūti plaukų lankeliai. Nors šios detalės ir nėra labai stipriai krintančios „į akis“, bet vis dėlto suteikia naujų spalvų visam aprangos deriniui. Netgi derindamos skirtingus plaukų rišimo arba segimo derinius galėsite kasdien susikurti vis kitą įvaizdį. Pamėginkite pačios vieną dieną plaukus šukuoti į vieną pusę, o kitą – jau priešingą ir juos susegti madingu plaukų segtuku ar sage. Taip, pastarosios taip pat dabar yra „ant bangos“.

Tenka sutikti, kad plaukų segtukai bei ypač stambesnės segės dabar yra labai madingos. Jos tinka tiek jaunoms panelėms, tiek ir vyresnio amžiaus moterims. Galite rinktis ir išskirtines rankų darbo seges, ir masinės gamybos gaminius. Tik pastarieji jau nebebus tokie unikalūs ir sunkiau išsiskirs iš minios. Tad pirmyn į vasaros nuotykius pasipuošus naujais aksesuarais bei papuošalais!

Nepamirškite prie plaukų aksesuarų priderinti ir kitų nešiojamų aksesuarų bei daiktų. Atkreipkite dėmesį, kokios spalvos yra jūsų rankinė, akinių rėmeliai, kaklaskarė, kaitinamojo tabako įrenginys, telefonas ar net pakabukas ir kiti papuošalai. Spalvos tarpusavyje turėtų derėti, pageidautina kad būtų vienos spalvos ar atspalvio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *