Paprastas vadovas, kaip sukurti nuorodas į savo svetainę

pagal | 2021-12-17

Nuorodų kūrimas yra gyvybiškai svarbus norint tinkamai reitinguotis bet kurioje paieškos sistemoje, ir dauguma svetainių savininkų to nežino arba nelabai supranta, kaip tai iš tikrųjų veikia.

Be gero raktinių žodžių tyrimo ir tinkamų metažymų, nuorodų kūrimas yra absoliučiai būtinas bet kurios svetainės sėkmei ir yra nuolatinis procesas, todėl kas savaitę skirkite tam šiek tiek laiko arba sumokėkite įmonei kuri padarys tai už tave.

Be nuorodų jūsų svetainė tikrai negaus srauto.

Yra 4 skirtingi susiejimo tipai ir kiekvienas iš jų yra toks pat svarbus.

Jei nuorodos bus padarytos teisingai, tai tikrai suteiks jums gerą reitingą paieškos sistemose.

Jos yra :

Abipusės nuorodos

Vienpusės nuorodos

Kelių svetainių nuorodos

Katalogų sąrašai

Abipusis susiejimas

Paprasčiausiai – tai nuoroda iš jūsų svetainės į kitą, kuri nukreipia atgal į jus. Šiek tiek patartina pateikti nuorodas tik į svetaines, kurios yra susijusios su jūsų svetaine. Tai yra, jei parduodate automobilius – tik nuoroda į automobilių svetaines, nuoroda į sveikatos svetainę tikrai nepadės jums, ir patikėkite manimi, mačiau šimtus svetainių savininkų, padariusių šią klaidą.

Čia svarbu ne turimų nuorodų skaičius, o svetainės, į kurią nukreipiate nuorodas, kokybė ir tinkamumas. Būkite atrankūs ir gerai apžiūrėkite svetaines, nukreipiančias į svetainę, kurią norite susieti. Tikrai nieko gero, jei ši automobilių svetainė, kurią norite susieti, turi 40 abipusių nuorodų iš internetinių vaistinių.

Kaip tai padaryti:

1. Mokėkite SEO įmonei, kad tai padarytų už jus. (rekomenduojama – bet gali būti gana brangu)

2. Pirkite nuorodas

3. Nuorodų mainų svetainės.

4. Ieškokite jų patys

Svarbu: nepridėkite prie daugelio abipusių nuorodų, labai greitai, o palaipsniui jas kurkite, kitaip paieškos sistemos jus nubaus, nes tai bus laikoma nenatūralu. Geras būdas pradėti yra ne daugiau kaip 10–20 nuorodų per vieną mėnesį. Kai jūsų svetainė sensta, galite pradėti pridėti daugiau.

Vienpusės nuorodos

Tai paieškos sistemos vadina natūralia nuoroda ir šioms nuorodoms suteikiamas daug geresnis reitingas nei abipusei nuorodai. Paprasčiausias būdas tai padaryti – parašyti straipsnius apie tai, ką parduodate, o tada pateikti juos į straipsnių katalogus su nuoroda į jūsų svetainę.

Svetainių savininkai visada ieško turinio savo svetainėms, o straipsnių katalogai yra lengviausias būdas jiems gauti turinį, nes jiems nereikia jų rašyti patiems. Šių katalogų yra šimtai ir kuo daugiau pateiksite, tuo greičiau sukursite vienpusius saitus. Tai taip pat užima mažiau laiko nei abipusis susiejimas ir gausite daug geresnių rezultatų.

Kelių svetainių nuorodos

Kad tai būtų veiksminga, jums reikia bent 3–4 svetainių, kurios turėtų dalyvauti. Tai taip pat laikoma natūralia nuoroda paieškos sistemose ir gali būti gana sunku padaryti, jei turite tik vieną svetainę. Nors tai galima padaryti. Jums tereikia rasti 3 kitas dominančias svetaines.

Kaip tai veikia:

Jūs pateikiate nuorodą į svetainę B, Svetainės B nuorodas į svetainę C, Svetainės C nuorodas į svetainę D ir svetainės D nuorodas atgal į jus. Tokiu būdu visos svetainės gauna nuorodą, bet kuri iš jų sukuria abipusį ryšį.

Katalogų sąrašai

Tai taip pat laikoma natūralia nuoroda, nes dauguma katalogų nereikalauja atgalinės nuorodos. Tai labai paprasta ir viskas, ką jums reikia padaryti, tai pateikti savo svetainę į kuo daugiau katalogų. Internete jų yra tūkstančiai, tad tereikia šiek tiek laiko ir sunkaus darbo. Jei išsikelsite tikslą padaryti vieną per dieną, procesas netaps varginantis.

Sėkmės.

P.S. Jei matysite, kad pritrūkote laiko ir nori, visada žinokite, kad yra kokybiškos SEO paslaugos, kurios padės pasiekti norimų rezultatų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *