Fotodrobės kiekvieno namuose skleidžia jaukią šilumą

pagal | 2021-02-03

Namuose tuščios sienos, trūksta jaukumo ir šilumos? Fotodrobės – puikus pasirinkimas, nes jos ne tik idealiai tinka namų interjerui, bet ir pripildo juos nepaprastos šilumos. Nuotraukos ant drobės yra dažniausiai gaminamos iš natūralios medžiagos. Taip pat jos gali būti be rėmo, su viengubu ar dvigubu porėmiu. Fotodrobių dydžiai yra įvairūs, jos skirstomos į šiuos formatus: kvadratinės, stačiakampės ir panoraminės. Šiame straipsnyje atskleisime priežastis, dėl kurių verta rinktis fotodrobes namams.  Įvardinsime nuotraukų ant drobių standartinius dydžius. Taip pat pasakysime kokia nuotrauka yra reikalinga norint, kad ji būtų gaminama ant drobės bei kokios medžiagos fotodrobė yra kokybiška.

Fotodrobės – priežastys, dėl kurių jas verta rinktis namams

  • Jos yra universalios – visiems įprastos, įrėmintos nuotraukos, turi keblumą – rėmą, kuris turi derėti prie nuotraukos ir bendro namų interjero. Jeigu ilgainiui sugalvosite šalia pakabinti dar vieną įrėmintą nuotrauką, Jums teks ieškoti to paties ar derančio rėmo. Tai gali būti ne tik sudėtinga, bet ir brangu. O nuotraukos ant drobės užima maksimalų plotą ant sienos, nes dažniausiai yra pasirenkamos be rėmo, sveria kur kas mažiau nei įprastos nuotraukos su rėmeliu.
  • Dera prie įvairių namų interjerų, suteikia jiems jaukią atmosferą. Jos gali būti kabinamos drėgnose vietose, pavyzdžiui, vonios kambaryje.
  • Tai  yra ilgaamžė namų puošmena – muziejuose ir meno galerijose tikrai matėte prieš šimtus metų ant drobės tapytų kūrinių. Tai tik įrodo, kad ši medžiaga yra ilgaamžė. Fotodrobė taip pat ilgai išlieka ryški ir kokybiška. Teigiama, kad jos gali neišblukti net iki 75 ar 200 metų.

Įvairių formatų ir dydžių fotodrobes galite užsisakyti mūsų tinklalapyje – reklamosryklys.lt. Jas gaminame iš 100 procentų natūralios, švelnios medžiagos.

Nuotraukos ant drobės – kokie jų standartiniai dydžiai?

  • Stačiakampės: 30x20cm, 40x30cm, 60x40cm, 70x50cm, 90x60cm, 150x100cm;
  • Kvadratinės: 20x20cm, 30x30cm, 40x40cm, 60x60cm, 80x80cm, 100x100cm;
  • Panoraminės: 60x30cm, 80x40cm, 100x50cm, 140x70cm, 200x100cm.

Kokia nuotrauka yra reikalinga norint, kad ji būtų gaminama ant drobės?

Labai svarbu žinoti, kad yra reikalinga aukštos kokybės nuotrauka. Pas kiekvieną šios paslaugos teikėją bus nurodyta, kokios kokybės nuotraukos yra tinkamos. Žinoma, galima rinktis ir prastesnės kokybės, tačiau tuomet nesitikėkite itin gražaus vaizdo, kurį pamatysite ant drobės.

Kokios medžiagos fotodrobė yra kokybiška?

Geros kokybės fotodrobė yra ta, kuri turi savo sudėtyje  medvilnės.

Apibendrinant, galima teigti, jog fotodrobės kiekvieno namus pripildo nepaprastu jaukumu. Jas galite užsisakyti tinklalapyje – reklamosryklys.lt. Nuotraukos ant drobės džiugina ne tik akis, bet ir širdis, nes jose įamžintos svarbiausios ir laimingiausios gyvenimo akimirkos. Papuoškite savo namus šia ilgaamže puošmena!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *