Karolina Meschino – biografija ir populiarumo priežastys

pagal | 2019-07-22
karolina meschino biografija

Karolina Meschino – viena populiariausių Lietuvos influencerių. Jos asmeninę Instagram paskyrą seka net 264 tūkstančiai minėto socialinio tinklo vartotojų. Karolinos Meschino profilio populiarumo priežastis bei jos biografiją būtent ir panagrinėsime šiame straipsnyje.

Karolina Meschino biografija

Gimtadienis

Karolina Meschino gimė 1995 metais, kovo 23 dieną. Taigi, šiuo metus jos amžius yra 24 metai. Pagal gimimo datą jo zodiako ženklas – Avinas.

Šeima

Instagram žvaigždės tėtis yra italas, o mama – lietuvė. Būtent dėl itališkų genų ir K.Meschino išvaizda yra išsiskirianti iš kitų mūsų tautiečių. Taip pat ji dar turi ir brolį.

Vaikystė ir paauglystė

Garsioji influencerė nuo pat vaikystės buvo pratinama prie darbo. Būdama vos 8 mėtų ji jau padėdavo savo mamai drabužių parduotuvėje „Benetton“. Vasarą ten ji klijadavo prekių kainas. Tad nors tėvai ir buvo pasiturintys, tačiau jos nepaikino ir nelepino.

Žinomai influencerei paauglystėje trūko tėvų palaikymo. Jie jai buvo pakankamai griežti. Apie tai ji atskleidė ne viename interviu. Tėvai nepalaikė jos pasirinkimo užsiimti tokiomis veiklomis. Tokia situacija jai kėlė vidinį nepasitikėjimo jausmą. Visgi, vėliau ji suprato, kad būtent mama yra jos geriausia draugė.

Taip pat mergina spaudoje yra paatviravusi, kad paauglystėje yra susidūrusi su patyčiomis ir netgi lankiusi psichologo konsultacijas. Dėl patiriamo psichologinio smurto jai būdavo sunku tvarkytis su emocijomis.

Būdama 14 metų pradėjo rengtis kaip vaikinas. Su džemperiais, apsmukusiais džinsais ir sportiniais bateliais. Šita permaina atėjo iš vidinio poreikio nekopijuoti kitus, o daryti taip, kaip jai norisi daryti. Ir šitas sprendimas – pasiteisino. Greitu laiku atsirado naujų bendraminčių ir iš jų sulaukė didelio palaikymo.

Studijos

Karolina Meschino studijavo Marangoni universitete Milane, kurį yra baigę tokie garsūs dizaineriai kaip D. Dolce ir S. Gabbana, F. Moschino, C. Klein. Ji baigė madingojo įvaizdžio formavimo studijas. Karolina nuo vaikystės gyveno madingų drabužių aplinkoje, nes būtent jos mama ir dirbo toje srityje

Meilės istorijos

Žiniasklaidoje buvo eskaluojamos pagrindine dvi socialinių tinklų žvaigždės meilės istorijos. Viena jų tai santykiai su ūkininku bei žinomu modeliu Jonu Misevičiumi. Ir nors Karolina Meschino spaudoje jau dalinosi mintimis apie būsimą šeimą ir būrį vaikų su šiuo vyru, tačiau jų santykiai galiausiai nutrūko.

Tuo tarpo naujoji influencerės meilė yra hiphopo grupės Flying Saucer Gang atlikėjas Remigijus Daškevičius. Jų abiejų nuotraukos ne tik dažnai puošia jos socialinį profilį, bet netgi jie abu nusifilmavo bendrame muzikiniame vaizdo klipe.

Būsima muzikos atlikėja?

Eilę pastarųjų metų K.Meschino galėjome atpažinti, kaip Instagram influencerę, TV laidų vedėją bei profesionalią stilistę, tačiau 2019 metų vasarą mergina įrašė ir dainą bei vaizdo klipą „Story“. Ar tai reiškia, kad ji išbandys save ir šitame amplua? Ar tai tik buvo pavienis atvejis dar labiau į save atkreipti dėmesį? Pagyvensime ir pamatysime 🙂

Tikslai

Populiarioji Meschino dažnai interviu kalba apie tai, kad ji norėtų sukurti savo mados verslą, garsų prekinį ženklą bei turėti didelę šeimą. Yra užsiminusi, kad norėtų 5 vaikų 🙂

Instagram

Karolina Meschino savo instagram profilį susikūrė būdama 16 metų. Kadangi jos išvaizda – išskirtinė, tad ją atpažindavo gatvėje ir instagram sekėjų gretos pradėjo po truputį augti.

Jos populiarumas dar labiau iššaugo tuomet, kai ji išvykusi į Milaną studijuoti pradėjo ir daugiau kelti turinio apie savo gyvenimą. Kadangi svečioje šalyje jautėsi vieniša, tad būtent socialinio profilio pildymas užimdavo jos mintis ir kėlė pasitenkinimą žmonių reakcijos.

Karolina pradėjo aktyviau patarinėti merginoms ką rengtis, kokią kosmetiką naudoti. Tad ši veikla jai tapo ir kaip savirealizacijos platforma.

Jos instagram profilis ypatingai pradėjo populiarėti, kai atsirado galimybė įkelti trumpus filmukus. Tuomet ji pradėjo dalintis savo asmeninio gyvenimo epizodais ir jaunimo kategorijoje tai sukėlė didelį susidomėjimą.

Nors veiklos pradžioje Meschino neturėjo minčių visą šitą veiklą naudoti kaip galimybę užsidirbti pinigų, tačiau su laiku patys užsakovai pradėjo kreiptis jos adresu ir siūlyti prekes mainais už reklamą jos profilyje. Galiausiai populiari mergina pradėjo įkainuoti savo paslaugas. Pirmasis piniginis uždarbis buvo 50 eurų už nuotraukos įkėlimą.

TV laidos vedėja

K.Meschino populiarumas instagram tinkle neliko nepastebėtas ir pramogų pasaulio banginių. Vieną dieną jai paskambino TV3 prodiuserė ir pakvietė ją sudalyvauti TV laidoje „Gero vakaro šou“. Tiesa, pakvietė sudalyvauti, kaip laidos dalyvei.

Populiarioji influencerė sprendimą dalyvauti laidoje priimė tik po dviejų mėnesių, nes ją gasdino faktas filmuotis televizijoje. Visgi, pasirodymas laidoje buvo įvertintas gerais balais ir ji gavo pasiūlymą tapti laidos vedėja. K.Meschino galiausiai priimė ir šį pasiūlymą ir jos populiarumas viešojoje erdvėje dar labiau išaugo.

Kadangi šiai dienai jos užimtumas dėl dalyvavimo įvairiose veiklose yra labai didelis, tad instagram veiklai vykdyti ji pasisamdė asistentę. Taigi, Karolina Meschino yra ne tik viena populiariausių influencerių Lietuvoje, bet ir TV, lietuviškojo pramogų pasaulio veidas.

Dar keletas įdomių faktų apie Karoliną Meschino

  • Mėgstamiausia spalva – Rožinė.
  • Mėgstamiausias aksesuaras – žiedas, kurį tėtis padovanojo mamai, kai ji gimė, o vėliau mama žiedą atidavė jai.
  • Svarbiausia išvaizdos detalė – tvarkingi plaukai.
  • Iš viso yra pasidariusi 12 tatuiruočių, kurios atspindi jai svarbiausius gyvenimo įvykius.

Interviu su Radistais

Parengė POPdainos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *