Populiariausios angliškos dainos – 2019

pagal | 2019-07-11
populiariausios angliskos dainos

Populiariausios angliškos dainos – išleistos ir publikuotos internete 2019 metais. Šį TOP dainų sąrašą nuolat atnaujinsime, tad kviečiame sekti naujienas.

Seksualioji Ariana Grande 2019 metų pradžioje pristatė itin karštą dainą ir vaizdo klipą – Break up with your girlfriend, i’m bored. Jau iš pavadinimo galima aiškiai suprasti kokia pagrindinė šios kol kas populiariausios angliškos dainos mintis. Akivaizdu, kad Ariana Grande pastaraisiais metais yra viena iš populiariausių muzikos atlikėjų visame pasaulyje.

Ariana Grande – break up with your girlfriend, i’m bored

Bury a friend – skamba nekaip, bet tai vienos populiariausių angliškų dainų 2019 metais pavadinimas. Ganėtinai mistiška tiek pati daina, tiek ir jos vaizdo klipas. Visgi, muzikos gerbėjus šis kūrinys nepaliko abejingais.

Billie Eilish – bury a friend

Ir dar viena atlikėjos Billie Eilish angliška daina – bad guy. Panašu, kad ši dainininkė „kepa” vieną sėkmingą dainą po kitos. Tiesa, jos vaizdo klipai nuteikia ne itin pozityviai.

Billie Eilish – bad guy

Old Town Road – didelio populiarumo sulaukęs kūrinys, kurį atlieka Lil Nas X ir Billy Ray Cyrus. Kaubojai Amerikoje vis dar nepraranda populiarumo 🙂

Lil Nas X – Old Town Road ft. Billy Ray Cyrus

I Don’t Care – Man nerūpi. Tokia lengvabūdiška daina Ed Sheeran ir Justin Bieber užkariauja muzikos gerbėjų širdis. Populiariausios angliškos dainos kategorijoje šis kūrinys užima solidžią poziciją.

Ed Sheeran & Justin Bieber – I Don’t Care

Talk – kalbėk. Būtent taip vadinasi Khalid dainininko populiari angliška daina. Kviečiame paklausyti ir įvertinti jo muzikos stilių ir kūrinio atlikimą.

Khalid – Talk

You Need To Calm Down – Tau reikia apsiraminti. Aktualus patarimas šiuolaikiniams žmonėms 🙂 Gyvenimo tempas yra labai didelis, tad karts nuo karto reikia prilėtinti tempą bei savo impulsyvias emocijas. Būtent apie tai ir dainuoja populiarioji Taylor Swift.

Taylor Swift – You Need To Calm Down

A Whole New World – tie kas nemėgsta lyrinių dainų, tai šis kūrinys nepatiks. Visgi, tai itin populiarus muzikinis takelis iš Disnėjaus filmo „Aladinas”.

Mena Massoud, Naomi Scott – A Whole New World

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *